NOR CURIER 930X122

BestJobs

Cum să câștigi un salariu cuprins între 1.000 și 1.600 de euro pe lună

Salariu potrivit pentru orice român! Un cloud systems administrator câştigă între 1.000 şi 1.600 de euro net pe lună. Iată ce trebuie să facă acesta pentru salariul său.

Citiți și: Bani în plus la salariu din ianuarie! Angajatorii sunt obligați

Salariu cuprins între 1.000 și 1.600 de euro pe lună

Un angajat pe poziţia de cloud systems administrator are un salariu care variază, în medie, între 1.000 şi 1.600 de euro net pe lună, arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs.

Salariu cloud systems administrator

Salariu cloud systems administrator

Citiți și: Salariile care cresc obligatoriu!

„Multe locuri de muncă pentru rolul de cloud systems administrator sunt deschise în prezent pe BestJobs pentru persoane cu studii superioare în ştiinţa calculatoarelor sau formare similară, experienţă în operarea tehnologiilor de tipul Docker, Kubernetes Cluster, RedHat OpenShift, experienţă cu arhitecturi cloud moderne, tehnologii cloud şi operarea serviciilor cloud de la Microsoft Azure sau AWS/Google Cloud.

De asemenea, candidatul ideal trebuie să aibă abilităţi abilităţi de comunicare şi lucru în echipă, adaptabilitate şi flexibilitate. Printre cele mai întâlnite beneficii extrasalariale, specifice acestui tip de job, se numără primele de sărbători şi posibilitatea de a lucra remote. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută specialişti în Bucureşti, Timişoara sau remote şi salariul porneşte de la 1000 de euro pe lună şi poate ajunge până la 1.600 de euro”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Jobul are și beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite. Este vorba despre prime de sărbători, servicii medicale clinică privată, posibilitatea de a lucra remote, dezvoltare profesională continuă.

Potrivit sursei citate, luna aceasta doar 364 de posturi vacante pentru poziţia de cloud systems administrator sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Pentru această poziţie, cele mai mult anunţuri sunt în regim de muncă remote, Bucureşti şi Timişoara.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3