New Profesional Consult 930 x 122

budeasa

CURSURI GRATUITE ÎN BUDEASA

Cursuri gratuite în Budeasa. Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa oferă, începând din acest an, cursuri gratuite de chitară.

Citiți și: INVESTIȚIE MAJORĂ ÎN BUDEASA

La cursuri, care se desfășoară în fiecare vineri, între orele 14 și 16, în satul Valea Mărului din localitate, sunt deja înscriși 20 de copii. Au fost formate două grupe, în funcție de vârsta copiilor.

Inițiativa i-a aparținut primarului Nicolae Mihail Rachieru (foto), care și-a dorit să extindă activitatea copiilor de la Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa.

Citiți și: MUTARE PE PIAȚA MUNCII DIN ARGEȘ

Cei interesați de cursurile de chitară trebuie să știe că se pot face în continuare înscrieri. Pe lângă faptul că Primăria și Consiliul Local Budeasa finanțează integral costul aceste cursuri, și transportul copiilor la și de la cursuri este gratuit.

Reamintim că Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa oferă și cursuri de engleză, pictură/desen, teatru/abilități practice, dans modern, zumba și de dans popular și curs interactiv – recreativ (oră de cultură generală: dezbateri și vizionare de film educativ pe diverse teme culturale, șah și codul bunelor maniere).

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066