Donaris 930 x 122

budeasa

CURSURI GRATUITE ÎN BUDEASA

Cursuri gratuite în Budeasa. Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa oferă, începând din acest an, cursuri gratuite de chitară.

Citiți și: Femeie cu boală gravă, salvată în ultima clipă de intervenția a doi tineri polițiști

La cursuri, care se desfășoară în fiecare vineri, între orele 14 și 16, în satul Valea Mărului din localitate, sunt deja înscriși 20 de copii. Au fost formate două grupe, în funcție de vârsta copiilor.

Inițiativa i-a aparținut primarului Nicolae Mihail Rachieru (foto), care și-a dorit să extindă activitatea copiilor de la Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa.

Citiți și: Argeș: Rămâi fără glas! Gestul neașteptat al unor angajați Lidl din București

Cei interesați de cursurile de chitară trebuie să știe că se pot face în continuare înscrieri. Pe lângă faptul că Primăria și Consiliul Local Budeasa finanțează integral costul aceste cursuri, și transportul copiilor la și de la cursuri este gratuit.

Reamintim că Centrul Cultural pentru Școlari Budeasa oferă și cursuri de engleză, pictură/desen, teatru/abilități practice, dans modern, zumba și de dans popular și curs interactiv – recreativ (oră de cultură generală: dezbateri și vizionare de film educativ pe diverse teme culturale, șah și codul bunelor maniere).

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90