New Profesional Consult 930 x 122

cutremur

Cutremur de 5,3 grade pe scara Richter!

Un cutremur de proporții s-a produs astăzi, în Croația. Potrivit stiripesurse.ro, seismul a avut o magnitudine de 5,3 pe scara Richter.

Citiți și: Cutremure într-o zonă total neobișnuită! Date oficiale

Cutremurul s-a produs în această dimineață, în insula Krk și a fost resimțit la Crikvenica, Novi Vinodolski, pe Cres, la Rijeka, dar și la Karlovac și Zagreb, potrivit sursei citate.

De asemenea, tot în această dimineață, un cutremur a avut loc și în sud-estul Bulgariei. A fost vorba despre un seism cu o magnitudine de 3, respectiv 3,2 grade pe scara Richter, produs la o adâncime de nouă kilometri.

Citiți și: Trei cutremure în aproximativ o jumătate de oră!

Reamintim că, și România a fost lovită de două cutremure cu magnitudini de peste 5 grade pe scara Richter zilele trecute. Ambele s-au produs în Oltenia, Gorj.

Primul s-a produs luni, 13 februarie, la o adâncime de 15 km

Al doilea cutremur s-a produs marți, 14 februarie, la adâncimea de 40 km. Seismul a fost urmat de 94 de replici! Detalii, AICI

Foto principal: descriptiv

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90