930 x122 grota rece

dacia

Dacia, performanță uluitoare în cea mai puternică țară din UE!

Dacia, performanță uluitoare în cea mai puternică țară din UE!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Pe străzile din Germania circulă de șase ori mai multe vehicule decât în România, la o populație de patru ori mai mare.

Cele mai recente date ale autorităților germane, analizate de Profit.ro, arată că această țară a depășit, în premieră pentru o țară din Europa, pragul de un milion de automobile complet electrice.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

În aceste condiții, numărul mașinilor Dacia care au ajuns pe șoselele din Germania, cea mai mare piață auto de pe continent, a depășit pentru prima dată 700.000 de exemplare, după ce în 2022 aproape 50.000 de mașini Dacia au fost înmatriculate de germani.

Creșterea flotei de Dacii în această țară este printre cele mai mari dintre mărcile de volum, dar e evident că mărcile locale și cele deținute de companiile germane sunt preponderente, în trafic. Potrivit datelor analizate de Profit.ro, în Germania circulă 10,2 milioane de mașini VW, iar a doua cea mai prezentă marcă este Mercedes, cu 4,6 milioane de autoturisme aflate în circulație.

Detalii, AICI – Prima țară din Europa care a ajuns la un milion de mașini electrice are și 700.000 de mașini Dacia pe străzi

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90