930 x122 grota rece

aro

Dacia și ARO – ce n-a văzut America!

Dacia și ARO – ce n-a văzut America!

Citiți și: Dacia, noutăți absolute!

Dacia 1300, Dacia Papuc, IMS, Aro, Oltcit. Americanii nu au văzut niciodată astfel de mașini. În perioada 12-13 mai, în cadrul show-ului auto Carlisle Import & Performance Nationals din Pennsylvania a avut loc prima expoziție de mașini clasice românești din SUA, anunță Newsweek.ro.

În premieră în SUA, în cadrul Carlisle Import & Performance Nationals 2023, un important show auto, care, anul acesta, a reunit peste 2.000 de automomobile de toate felurile și tipurile, de la clasice și noi, la tunate și de off-road, a fost organizată o expoziție de mașini clasice românești.

Citiți și: Prime babane – 500 € de „căciulă”! Să vină banii pentru angajații Dacia!

De exemplu, Pantelimon George a prezentat cea mai bătrână mașină românească din expoziție, un Aro M461 (IMS) din 1969.

Daniel Picu a surprins cu un Aro 324 modificat cu un motor V8 Chevy.

Iar la Carlisle Import & Performance Nationals 2023 au fost prezente și singurele două Dacia Break din Statele Unite. Una din 1988, prezentată de Daniel Picu, și alta din 1989, adusă de Dan Manea.

Detalii, AICI

Foto: Newsweek/Facebook -Eduard Palagita

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90