Donaris 930 x 122

reținut

De Moş Nicolae un bărbat din Argeş şi-a ameninţat nepoţii

De Moş Nicolae un bărbat din Argeş şi-a ameninţat nepoţii.

Citiți și: Argeș. Țeapă de 120.000 de lei!

În ziua de 05 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost solicitați, prin S.N.U.A.U. 112, să intervină la o stare conflictuală între membrii unei familii de pe raza de competență.

După parcurgerea procedurilor specifice cazurilor de violență domestică, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 73 de ani, din Curtea de Argeș, care și-ar fi agresat soția și și-ar fi amenințat nepoții.

Citiți și: De necrezut ce i-a făcut un bărbat soției! „Mascații” au intervenit

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, sub forma lovirii sau altor violențe și amenințare.

În ziua de 05 decembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit că bărbatul de 73 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat soția, de 72 de ani și, cu aceeași ocazie, și-ar fi amenințat nepoții.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA