930×122 CUMPANA 5

reținut

De Moş Nicolae un bărbat din Argeş şi-a ameninţat nepoţii

De Moş Nicolae un bărbat din Argeş şi-a ameninţat nepoţii.

Citiți și: Pitești: Un derbedeu de 26 de ani, acuzat de loviri și alte violențe, prins și încarcerat

În ziua de 05 decembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Curtea de Argeș au fost solicitați, prin S.N.U.A.U. 112, să intervină la o stare conflictuală între membrii unei familii de pe raza de competență.

După parcurgerea procedurilor specifice cazurilor de violență domestică, a fost emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 73 de ani, din Curtea de Argeș, care și-ar fi agresat soția și și-ar fi amenințat nepoții.

Citiți și: S-a „trezit” cu fostul iubit peste ea în casă

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie, sub forma lovirii sau altor violențe și amenințare.

În ziua de 05 decembrie a.c., în urma administrării probatoriului, polițiștii au stabilit că bărbatul de 73 de ani, pe fondul consumului de alcool, și-ar fi agresat soția, de 72 de ani și, cu aceeași ocazie, și-ar fi amenințat nepoții.

Bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

(Foto: descriptiv)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

SMART KIDS 570×90