930 x122 grota rece

autobuze

DEBANDADĂ ÎN AUTOBUZELE PUBLITRANS. CĂLĂTORI REVOLTAŢI

Debandadă în autobuzele Publitrans. De la începutul anului şi până la sfârșitul lunii septembrie, Publitrans, societatea de transport local de persoane a municipalității Pitești, a primit 38 de reclamaţii de la călători revoltați.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Cele mai multe au atras atenția asupra prezenţei în autobuzele Publitrans a unor bande de hoţi de buzunare şi asupra modului execrabil în care conduc unii şoferi ai societății (frânări bruşte, de exemplu).

Pe de altă parte, în acelaşi interval de timp, şoferii Publitrans s-au făcut vinovaţi de producerea a 14 accidente rutiere. Niciunul nu s-a soldat cu victime, ci doar cu pagube materiale. Problemele au fost rezolvate graţie asigurărilor obligatorii, societatea nefiind obligată la plata altor daune.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

Amintim că recent Publitrans s-a lăudat cu un premiu, premiu contestat, însă, de piteșteni. Subiectul pe larg, AICI.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90