930×122 CAPRA 5

decizie

Decizie în Parlament: Toți șoferii vor fi obligați să facă asta!

Decizie în Parlament: Toți șoferii vor fi obligați să facă asta!

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Peste nu multă vreme, șoferii vor fi nevoiți să respecte o obligație existentă deja, dar în mai multe situații, conform unei propuneri legislative care a primit recent raport favorabil la Camera Deputaților, for decizional în acest caz.

Concret, aceștia vor trebui să folosească faza scurtă pe toate drumurile publice, respectiv și pe cele naționale sau județene, nu doar pe autostrăzi, drumuri expres sau europene, așa cum stabilește Codul rutier acum, conform Avocatnet.ro.

Citiți și: Ce faci dacă găsești mașina lovită în parcare?

Propunerea legislativă trebuie să fie și publicată în Monitorul Oficial ca să se aplice.

Această propunere legislativă este destinată completării legislației naționale din domeniul circulației rutiere, în condițiile în care, în multe țări europene, legislația rutieră stabilește obligația de a folosi luminile de întâlnire în afara localităților, indiferent de tipul drumului, acest lucru având ca scop reducerea numărului de accidente auto.

Detalii, AICI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3