930×122 CAPRA 5

apartament

Decizie pentru cei care au centrale individuale! Cât vor plăti aceștia!

Decizie pentru cei care au centrale individuale! Cât vor plăti aceștia!

Citiți și: Avertisment teribil pentru românii cu centrale de apartament!

Ministrul Energiei, Virgil Popescu a declarat la DIGI24 că plafonul de consum la gaze nu a fost eliminat pentru consumatorii casnici cu centrale individuale.

Astfel, prețul va fi același ca anul trecut, de 31 de bani pe kilowatt, oricât ar fi consumul, a spus ministrul.

Citiți și: Data la care dispar centralele de apartament din România!

Oficialul dă asigurări că România va trece cu bine peste această iarnă și subliniază că în prezent avem gaz înmagazinat în proporție de 75,6 la sută din capacitate, adică mai mult decât aveam la 1 noiembrie anul trecut.

„Eu am spus de mai mult timp: vom avea o iarnă complicată și monitorizăm complet și continuu fluxurile de gaze. E adevărat, România nu este atât de dependentă de gazul rusesc ca alte state europene. Avem în continuare discuții și înțelegeri cu alte state pentru livrare suplimentară de gaze naturale pentru această iarnă. Mai sunt depus la cap la cap niște lucruri cu privire la tranzitul acestor gaze în așa fel încât să le putem aduce în România.

Avem pe unde să le aducem în România, prin sudul țării, prin Coridorul Trans-Balcanic, pentru că ați văzut interconectorul între Grecia și Bulgaria în continuare nu este finalizat. Sperăm să fie finalizat până la începerea iernii, dar nu luăm în calcul și discutăm de Coridorul Trans-Balcanic”, a arătat ministrul energiei, Virgil Popescu.

Foto: Descriptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90