930 x122 grota rece

argeș mall

Decizie pentru noul Mall și pasajul rutier din Prundu

După îndelungi obstacole, mall-ul din Tudor Vladimirescu este tot mai aproape de realitate.

Citiți și: Argeș Mall, anunțul serii care schimbă tot!

Lucrările la complexul comercial, denumit ”Argeș Mall”, sunt pe cale să înceapă.

În cadrul conferinței Primăriei Pitești, din această dimineață, edilul Cristian Gentea a declarat că din luna iulie a acestui an ar putea începe lucrările de demolare pentru construirea complexului comercial.

Citiți și: Argeș Mall, inaugurare! F-A-N-T-A-S-T-I-C!

Video – Vezi discuția începând cu 47′ 45″

De asemenea, edilul a mai fost întrebat și dacă pasajul rutier și pietonal peste calea ferată, pe terenul din strada Tudor Vladimirescu mai rămâne în picioare.

Cristian Gentea a declarat că varianta rămâne cu siguranță valabilă.

„Noi ne dorim un nou pod peste râul Argeș exact în zona aceea, tocmai ca să o legăm cu acest pasaj”, a declarat edilul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Edward spune:

    Da… fac pasaj rutier fix unde nu trebuie.. îl fac pe republicii lângă parcul acela, ca în loc sa decongestionze traficul sa îl aglomereze. Cel mai bine era făcut peste calea ferata pe strada lanariei ca ar fi ajutat acolo. Pe republicii va aglomera foarte rău bulevardul. Era cam singurul din pitesti liber pe tot parcursul zilei, dar s au gândit ca nu este bine asa.. dacă tot îl fac pentru interesele lor, sa facă macar puțin și în folosul oamenilor

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90