930 x122 grota rece

psd

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu s-a întâlnit cu cancelarul social-democrat al Germaniei, Olaf Scholz

Comunicat de presă

Citiți și: Premierul Ciolacu: ,,Simona Bucura-Oprescu va rămâne în istoria Guvernului României!”

Deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu s-a întâlnit astăzi cu cancelarul social-democrat al Germaniei, Olaf Scholz.

“A fost primul lider european care s-a pronunțat public în favoarea aderării României la Spațiul Schengen, iar întrevederea de astăzi cu președintele PSD și al Camerei Deputaților Marcel Ciolacu dovedește o dată în plus că România are susținerea unanimă a tuturor liderilor de stânga din Europa pentru îndeplinirea unui obiectiv mult așteptat: aderarea la Spațiul Schengen.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Diplomația parlamentară trebuie să fie dublată de relații consistente la nivel politic, economic, cultural și al colectivităților locale în beneficiul cetățenilor noștri.

România poate transforma contextul complicat generat de conflictul din Ucraina într-o oportunitate, astfel încât cât mai multe companii germane să fie relocate aici.

Organizarea unui Forum Economic Româno-German este un prim pas pentru punerea în valoare a potențialului comun în zona economică.

Europa se schimbă! Este important ca România să facă parte din această transformare și să-și maximizeze șansele de a-și atinge țintele politice, economice și de securitate.”, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3