Donaris 930 x 122

despăgubiri

DESPĂGUBIRI PENTRU 13 LOCALITĂȚI ARGEȘENE LOVITE DE SECETĂ

În acest an Argeşul s-a confruntat cu o secetă extremă, care a afectat numeroase culturi agricole. Pierderile înregistrate de fermieri sunt importante.

Citiți și: Ajutor de minimum 500 de lei de la stat!

Specialiştii Direcţiei Agricole au făcut evaluări în teren pentru stabilirea valorii pagubelor, iar situaţiile au fost transmise la Ministerul Agriculturii pentru acordarea de despăgubiri de la bugetul statului.

Localităţile din Argeș în care fermierii vor primi despăgubiri de la Guvern în funcţie de suprafaţa afectată sunt comunele Buzoieşti, Bârla, Săpata, Popeşti, Hârseşti, Stolnici, Rociu, Ungheni, Râca, Izvoru, Recea și Căteasca şi orașul Costeşti. Este vorba de localităţi din sudul judeţului, cel mai lovit de secetă.

Citiți și: Fenomen alarmant în Argeș!

Principalele culturi afectate sunt cele de grâu, rapiţă, porumb, floarea-soarelui şi soia. (Foto: paginadeagricultura.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90