930 pe 122 COSTACHE

contabili

Directorii să trăiască! Le cresc salariile!

Directorii să trăiască! Le cresc salariile!

Citiți și: Ce se întâmplă cu salariile argeșenilor

Guvernul Ciolacu va adopta, în ședința de vineri, un proiect de act normativ care majorează salariile de bază pentru funcțiile didactice de conducere și didactice auxiliare de conducere cu nivel de studii S/M din unități de învățământ preuniversitar de gradul I și II.
Potrivit proiectului de HG, noul salariul de bază va fi următorul:

– Director: minim 7.800 de lei și maxim 8.682 de lei

Citiți și: Vești teribile! Salariile argeșenilor, în picaj

– Director adjunct: minim 7.800 de lei și maxim 8.400 de lei

– Contabil-șef: minim 5.300 de lei și maxim 7.529 de lei

– Secretar șef: minim 5.300 de lei și maxim 7.529 de  lei

Directorii să trăiască! Le cresc salariile!

Hotărârea de Guvern se referă la funcțiile din grădinițe, școli primare, școli gimnaziale, colegii, licee, centre școlare, școli postliceale și profesionale, palate ale copiilor şi elevilor cu personalitate juridică, cluburi sportive şcolare cu personalitate juridică, cluburi ale copiilor şi elevilor cu personalitate juridică, Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională, centre şcolare pentru educaţie incluzivă

Detalii, AICI .

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

  • Eleonora spune:

    Așa că să nu se mai înghesuie părinții pupincuriști să le alimenteze cardurile domnilor profesori și învățători, să le cumpere rechizite și cărți de citit odraslele lor, ca să-i învețe ce-i ăla bun simț, căci vor avea nevoie în viață!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache