930 x122 grota rece

apa canal

DIRECTORUL SC APĂ CANAL, DESPRE PERCHEZIȚIILE DNA LA SEDIUL INSTITUȚIEI

Contactat de ePitești, în legătură cu percheziţiile desfășurate la această oră la sediul instituției, Mihai Marinescu, directorul  Apă Canal 2000 Piteşti, a precizat:

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

„Au venit pentru niște documente pe fonduri europene, pe contractele realizate”.

Întrebat despre perchezițiile DNA de la Primăria Pitești și o posibilă legătură cu SC Apă Canal, Mihai Marinescu a adăugat: „Nu știu. Dumnealor sunt aici, nu am permisiunea de a vă da mai multe informații”.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

 

Reamintim că Direcţiea Naţională Anticorupţie a descins în această dimineață şi la Primăria Ştefăneşti.

„Direcţia Naţională Anticorupţie efectuează cercetări într-un dosar referitor la extinderea şi reabilitarea reţelei de apă şi canalizare în judeţul Argeş, proiect la care oraşul Ştefăneşti a participat în calitate de beneficiar. Este vorba despre un dosar deschis de către procurorii anticorupţie în 2020 şi vizează modul în care s-a implementat proiectul şi maniera în care s-a derulat investiţia. Percheziţiile vor dura 10 zile, începând de astăzi, 1.10.2020. Constă în identificarea şi ridicarea de înscrisuri, precum şi verificarea sistemelor informatice din Compartimentele Contabilitate, Achiziţii-Investiţii, Urbanism şi Registru Agricol”, se precizează într-un comunicat emis de Primăria Ştefăneşti.

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

4 comentarii

  • Robertin Rusu spune:

    Hoppa, s-a trezit DNA Pitesti din somn. Buna dimineata !

  • Sorin spune:

    Bună treaba băieți! Trebuie cercetata caracatița din primarii și societățile aflate în subordine.

  • Gabriel spune:

    Foarte târziu,poate reușesc domni procurori sa caute si la Europartener ,o fostă camarila a domnilor de la Apa Canal si o tocatoare de bani .Cum doarme domnul Muja?

  • Popa Viorel spune:

    SC Apa Canal 2000 este o institutie stat in stat DNA sa sape adanc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90