SMART KIDS 930X122

centrul cultural mioveni

Distracție de zile mari! Concerte, motoare turate, grătare încinse

Muzică rock de calitate și distracție responsabilă pe două roți!

Citiți și: Centrul Cultural Mioveni, Primăria şi Consiliul Local invită toţi iubitorii de teatru la Festival

Paradă de motociclete, motoare turate, adrenalină, distracție și mult rock! Dacă vă incită ideea, urcați în șa și dați o tură până la Rock’N Ride Fest Mioveni, pe 24 și 25 iunie.

Timp de două zile, festivalul își propune să adune în zona de picnic de la Făget cât mai mulți pasionați de motociclete și muzică rock, dar și pe iubitorii motoarelor turate și ai adrenalinei pe două roți.

Citiți și: Analogue – cel mai tare festival al anului!

Aici, participanții vor avea parte de o serie de concursuri, demonstrații de îndemânare moto, bere rece, grătare încinse și mai multe spectacole susținute de trupele Ultimul Tren, Timpuri Noi, Fără Vise, Trooper, 7 Tears Ago, Rana, Nuanțe, Blană Bombă, Myst.

Fiecare zi a festivalului va debuta cu tradiționala paradă moto prin centrul orașului și va continua până la miezul nopții, în zona de Picnic Făget, cu distracție responsabilă și activități tematice, în aer liber.

Intrarea și camparea sunt gratis.

Rock’N Ride Fest Mioveni este organizat de Centrul Cultural Mioveni, alături de Primăria Orașului și Storm Riders RC Mioveni  în cadrul evenimentelor dedicate sărbătorii Zilelor Orașului Mioveni.

Foto principal: descriptiv

Supernova_2022_christmas_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

New Profesional Consult 570×90