SMART KIDS 930X122

copaci căzuți

DJ Pitești-Băbana, închis parțial marți. CJSU, convocat astăzi pentru rezolvarea problemei care a impus măsura

Siguranța participanților la trafic e pusă în pericol pe drumul județean 703E Pitești-Băbana din cauza arborilor și crengilor doborâte de zăpadă. Este concluzia trasă ieri de prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, care s-a întâlnit la fața locului cu directorul Regiei Județene de Drumuri, Alina Nicolau, cu șeful Inspectoratului Județean de Poliție, Mihai Neagoe și cu șeful Ocolului Silvic Pitești, Sorin Balaș.

Citiți și: Pitești: Pericol lângă Muntenia!

ISU Argeș a lucrat luni la îndepărtarea arborilor și crengilor prăbușite pe carosabil, dar situația a rămas, în continuare, una periculoasă pe mai multe tronsoane de drum.

Prefectul a convocat, pentru astăzi, 12 ianuarie, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, la care vor fi invitați și reprezentanții Gărzii Forestiere pentru a fi luată o decizie cu privire la toaletarea și tăierea de urgență a arborilor care reprezintă un pericol iminent pe DJ703E Pitești-Băbana, cu ajutorul utilajelor și angajaților Direcției Silvice și a Regiei Județene de Drumuri.

Citiți și: Pericolul vine din cer! Patru morți în două săptămâni!

Lucrările vor fi efectuate chiar astăzi, pe parcursul lor, sectorul de drum județean urmând să fie închis circulației, cu ajutorul Poliției Argeș.

Foto: descriptiv

 

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570×90 MAIA