New Profesional Consult 930 x 122

copaci căzuți

DJ Pitești-Băbana, închis parțial marți. CJSU, convocat astăzi pentru rezolvarea problemei care a impus măsura

Siguranța participanților la trafic e pusă în pericol pe drumul județean 703E Pitești-Băbana din cauza arborilor și crengilor doborâte de zăpadă. Este concluzia trasă ieri de prefectul județului Argeș, Emanuel Soare, care s-a întâlnit la fața locului cu directorul Regiei Județene de Drumuri, Alina Nicolau, cu șeful Inspectoratului Județean de Poliție, Mihai Neagoe și cu șeful Ocolului Silvic Pitești, Sorin Balaș.

Citiți și: Intervalele orare în care se produc cele mai multe accidente rutiere

ISU Argeș a lucrat luni la îndepărtarea arborilor și crengilor prăbușite pe carosabil, dar situația a rămas, în continuare, una periculoasă pe mai multe tronsoane de drum.

Prefectul a convocat, pentru astăzi, 12 ianuarie, o ședință a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, la care vor fi invitați și reprezentanții Gărzii Forestiere pentru a fi luată o decizie cu privire la toaletarea și tăierea de urgență a arborilor care reprezintă un pericol iminent pe DJ703E Pitești-Băbana, cu ajutorul utilajelor și angajaților Direcției Silvice și a Regiei Județene de Drumuri.

Citiți și: Argeș. Pericol de explozie! Intervenție de urgență

Lucrările vor fi efectuate chiar astăzi, pe parcursul lor, sectorul de drum județean urmând să fie închis circulației, cu ajutorul Poliției Argeș.

Foto: descriptiv

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90