930 x122 grota rece

copii

Doi copii au fost salvați de la moarte dintr-un lac înghețat

Intervenție contra-cronometru a pompierilor din Râmnicu Vâlcea! Doi copii de 14, respectiv 16 ani, au fost salvați în ultima clipă de la înec.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Aceștia erau la un pas de a se scufunda în apele înghețate ale răului Olt. Potrivit digi24.ro, cei doi adolescenţi s-ar fi aflat în zona podului de cale ferată peste râul Olt de la Râmnicu Vâlcea, iar unul dintre ei a vrut să se dea pe gheaţă.

Din nefericire, gheața s-a rupt sub el. În acel moment, celălalt adolescent a intrat în apă ca să-l salveze.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Când pompierii au ajuns la fața locului, copiii se țineau la suprafață doar de gheață.

Un minut… atât a durat până când salvatorii au ajuns la cei doi copii care căzuseră în râul Olt și care se țineau la suprafață doar cu ajutorul unor bucăți de gheață. Câteva secunde dacă ar mai fi întârziat… Dar nu au întârziat.

Salvatorii s-au mișcat IREPROȘABIL, iar cei doi copii au fost salvați! Un minut cât pentru două vieți!

FELICITĂRI, Cristian, Daniel, Mihai și Alexandru!”, a scris Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Facebook, în dreptul unui clip video cu intervenția contra-cronometru a salvatorilor.

Sursă video: Facebook Ministerul Afacerilor Interne, Romania

Sursă foto: captură video

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90