930 x122 grota rece

lps pitești

Doi juniori de la LPS Pitești au fost convocați la lotul Național Under 15 al României

Doi juniori de la LPS Pitești au fost convocați la lotul Național Under 15 al României.

Citiți și: Fotbalul argeșean are viitor datorită lor! Iată campionii

Vișa Andrei (foto 1) – fundaș și Wagner Andrey (foto 2) – portar, sunt doi tineri fotbaliști, jucători ai Liceului cu Program Sportiv „Viitorul Pitești”, care au fost selecționați să participe la acțiunea de formare a lotului național Under 15, organizată de Federația Română de Fotbal.

Citiți și: ULTIMA ORĂ: DOLIU ÎN SPORTUL ARGEȘEAN

 

 

În vârstă de doar 14 ani, aceștia fac parte din categoria tinerelor talente. Ambii jucători fac parte din Grupa 2007 – LPS Pitești și sunt antrenați de Toma Mihăiță (foto 3, alături de cei doi fotbaliști selecționați).

Acțiunea se va desfășura pe stadioanele Centrului Național de Fotbal de la Buftea și Mogoșoaia.

De asemenea, grupa 2013 a LPS Viitorul Pitești are cu ce să se laude. Grupa antrenată Drăgușin Florin a câștigat locul 3 la turneul internațional de la Buftea, „Kids Starts Cup”. Tot în cadrul aceluiași turneu, atacantul Toma Denis (foto 4), fiul antrenorului Toma Mihăiță, a câștigat și premiul de cel mai bun atacant al turneului.

 

Singura înfrângere avută a fost cu echipa FC Dunav Ruse, o echipă din Bulgaria, cu un gol luat din penalty.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Ionuț spune:

    Felicitări , copii, la cât mai multe selecționări în loturile naționale !!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90