New Profesional Consult 930 x 122

soferi

Doi şoferi din Piteşti au „mânărit” tahograful, însă ghinion: poliţiştii s-au prins

Doi şoferi din Piteşti au „mânărit” tahograful, însă ghinion: poliţiştii s-au prins. Este vorba despre Ion M. de 43 de ani şi Cristi C. de 47 de ani.

Citiți și: Cele mai folosite scuze și intimidări ale șoferilor: ”Permisul? Păi de unde să am, ce, mi-ați dat?”

Aceştia au fost depistaţi în trafic, în cursul zilei de ieri, de către poliţiştii rutieri care i-au amendat cu 4.000 de lei pe fiecare.

Conducătorii auto foloseau magneţi pentru a împiedica funcţionarea aparatului tahograf.

Citiți și: Șoferi condamnați la închisoare după ce au pus în pericol circulația!

IPJ ARGEŞ PRECIZEAZĂ

În ziua de 06 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Pitești au depistat, pe raza municipiului Pitești, doi bărbați de 43, respectiv 47 de ani, ambii din Pitești, care conduceau autoutilitare, fără a utiliza dispozitivul tahograf, respectiv împiedicând funcționarea acestuia cu ajutorul unor dispozitive frauduloase.

Cei în cauză au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 4.000 de lei, fiecare, conform O.G. 37 din 2007 privind stabilirea cadrului de aplicare a regulilor privind perioadele de conducere, pauzele şi perioadele de odihnă ale conducătorilor auto şi utilizarea aparatelor de înregistrare a activităţii acestora.

De asemenea, au fost luate măsurile complementare de confiscare a dispozitivelor (magnet) și de imobilizare a autovehiculelor.

(Foto: descriptiv / Sursa: TIR Magazin)

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441