New Profesional Consult 930 x 122

dosar penal

Două infracțiuni dintr-un foc. Prins beat la plimbare cu un scuter neînmatriculat

Două infracțiuni dintr-un foc. Prins beat la plimbare cu un scuter neînmatriculat.

Citiți și: Greșeala banală pentru care șoferii se aleg cu dosar penal!

Un bărbat de 54 de ani a dat de probleme după ce a condus un scuter neînmatriculat pe raza comunei Stâlpeni. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că șoferul se afla sub influența alcoolului.

În ziua de 25 aprilie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung au depistat un bărbat de 54 de ani, din Stâlpeni, care conducea un moped pe DN 73, pe raza localității de domiciliu, iar din verificările efectuate s-a stabilit că mopedul nu era înmatriculat sau înregistrat.

Citiți și: Pericol în Pitești. Beat criță, rula pe străzi în ,,creierii nopții”

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 334 din Codul Penal. De asemenea, în cadrul verificărilor, cu ocazia testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o valoare mai mică decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002R privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Foto descriptiv: Ora de Sibiu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90