EcoMoto 930×122

găsiţi

DRAMATIC! AU FOST GĂSIŢI MORŢI!

Dramatic! Au fost găsiţi morţi! În acest weekend, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit de urgenţă în mai multe situaţii dificile, dar în patru dintre acestea nu a mai putut face nimic.

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

Astfel, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Eremia Grigorescu, la un pacient de 79 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

De asemenea, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Negru Vodă, la o pacientă de 73 de ani, găsită decedată. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

Câteva ore mai târziu, un echipaj cu ambulanța SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în localitatea Stolnici, la un pacient de 75 de ani, găsit în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar fără rezultat.

În fine, un echipaj cu ambulanța SMURD de prim ajutor calificat de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit în municipiul Pitești, strada Alunului, la un pacient de 69 de ani, găsit decedat. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3