NOR CURIER 930X122

Echipaj Smurd

Echipaj de paramedici SMURD pe Transfăgărășan

Echipaj SMURD cu paramedici pe Transfăgărăşan, la Baza Salvamont de la Cota 2000. Punctul de lucru temporar a fost redeschis joi, 16 iunie.

Citiți și: Schimbarea de care aveam nevoie pentru cel mai frumos drum din România

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeș transmite:

„Începând cu data de 16.06.2022, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Puică Nicolae” al judeţului Argeş a operaționalizat Punctul de Lucru temporar pe Transfăgărășan, la Baza Salvamont ”Cota 2000”.

Citiți și: Bărbat atacat de urs! ,,Uite cât de prost e! Cumetre, ești prost rău!”

Punctul este încadrat cu un echipaj de paramedici SMURD, care este pregătit să intervină, la nevoie, pentru asigurarea primului ajutor calificat cu o ambulanță, iar operaționalizarea se face în parteneriat cu Serviciul Public Județean Salvamont Argeș și cu sprijinul Consiliului Județean Argeș și a Instituției Prefectului.

Acest Punct de Lucru temporar asigură intervenţia în situaţii de urgenţă pe DN 7.C. – ”Transfăgărășan”, inclusiv în zona județului Sibiu (în colaborare cu ISU Sibiu) și funcționează în perioada cât DN 7.C. – ”Transfăgărășan” va fi deschis.”

Reamintim că, de miercuri 15 iunie, de la ora 08.00, a fost redeschisă circulația rutieră pe Transfăgărășan (DN 7C), între km 104+000 (Piscu Negru) și km 130+800 (Cabana Bâlea Cascadă), pentru toate categoriile de autovehicule.

Sursă foto: Facebook ISU Argeș

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3