930×122 CAPRA 5

bnr

AI CREDITE ÎN LEI? BNR A FĂCUT ACUM ANUNȚUL

Ai credite în lei? BNR a făcut acum anunțul. Banca Națională a României (BNR) anunță că indicele ROBOR cu scadență la 3 luni a fost stabilit astăzi la 3,25%, după ce ieri a fost de 3,27%, iar vineri de 3,30%.

Citiți și: Anunțul momentului pentru românii cu rate!

Este cel mai scăzut nivel din ultimele două luni.

ROBOR (rata medie a dobânzii la care băncile se împrumută între ele în lei) este indicele în funcţie de care se calculează costul creditelor în lei cu dobânda variabilă.

Citiți și: Important pentru toți șoferii! Modificare majoră la plata RCA!

Vestea scăderii ROBOR este bună pentru românii care au rate de plată în lei la bănci. Orice diminuare a ROBOR conduce la dobânzi mai mici la creditele în lei acordate de unitățile bancare, cu alte cuvinte la rate mai mici.

Mai precizăm că indicele ROBOR la 6 luni, utilizat la calculul dobânzilor la creditele ipotecare în lei cu dobândă variabilă, a rămas astăzi la același nivel ca ieri: 3,43%.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90