EcoMoto 930×122

anunț

ANUNŢ SURPRINZĂTOR PRIVIND COMPANIA RCS&RDS

Anunţ surprinzător privind compania RCS&RDS.

Citiți și: Anunț public – Construire spălătorie Auto self servis

Campaniile agresive de achiziţii de clienţi ale companiei de cablu RCS&RDS care operează şi în Piteşti, care au răvăşit începând cu anul 2014 piaţa locală de telefonie mobilă dominată de giganţii Orange, Vodafone şi Telekom, cu tarifele şoc de 2 până la 5 euro pentru abonamente, au dat rezultate într-un termen mai scurt decât cel estimat.

Compania a reuşit să treacă pe profit operaţional din operaţiunile de comunicaţii mobilă după ce a atins masa critică necesară de clienţi, conform unui comunicat al agenţiei internaţionale de rating Standard & Poor’s.

Citiți și: Pitești. Anunț important pentru toți oamenii! Se întâmplă de sărbători

Agenţia de rating şi-a revizuit în sens pozitiv aşteptările legate de performanţa RCS&RDS în acest context, arată comunicatul S&P, citat de ZF.ro.

„Estimările noastre revizuite sunt susţinute de rezultatele solide ale operaţiunilor de telefonie mobilă din România şi de atingerea unui profit operaţional pozitiv mai repede decât ar fi fost de aşteptat (pentru operaţiuniule mobile din România – n.red.). Acest rezultat a fost generat de creşterea cotei de piaţă pe telefonie mobilă de la aproximativ 6% în 2014 la aproximativ 11% în iunie 2016 dar şi de creşterea solidă a venitului mediu pe utilizator, pe fondul poziţiei puternice a companiei pe segmentul de abonamente – RCS&RDS are o cotă de 23% pe segmentul de abonamente”, arată S&P.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3