930×122 CAPRA 5

anunț

ANUNȚ LANSĂRI APELURI DE SELECȚIE

Anunț lansări apeluri de selecție.

Citiți și: Anunț public – Construire spălătorie Auto self servis

Asociația Grupul de Acțiune Locală Făgărașul de Sud – Ținutul Posadelor (GAL FS-TP) anunță lansarea în perioada 11.09. – 16.10.2017 a primei sesiuni din 2017 pentru depunerea cererilor de finanțare pentru măsurile M6/1B/6B – „Investiții în infrastructura socială a teritoriului” și M8/2B/2B – „Sprijin pentru tinerii fermieri”.

Citiți și: Se dau bani de la stat! Câte 100 de euro de hectar!

Data lansării apelurilor de selecțiepentru ambele măsuri, proiectele se pot depune începând din data de 11.09.2017, ora 9.

Tipurile de beneficiari eligibili (beneficiari direcți):

M6/1B/6B – „Investiții în infrastructura socială a teritoriului”

-ONG-urile din teritoriul GAL FS-TP;

-GAL FS-TP (în cazul în care niciun alt solicitant nu-și manifestă interesul în cadrul primului apel de selecție lansat și se aplică măsuri de evitare a conflictului de interese).

M8/2B/2B – „Sprijin pentru tinerii fermieri”

-Tânărul fermier, așa cum este definit în articolul 2 din R (UE) nr. 1305/2013*, care se instalează ca unic șef al exploatației agricole;

-Persoana juridică cu mai mulți acționari unde un tânăr fermier, așa cum este definit în articolul 2 din R (UE) nr. 1305/2013, se instalează și exercită un control efectiv pe termen lung în ceea ce privește deciziile referitoare la gestionare, la beneficii și la riscurile financiare legate de exploatație şi care deţine cel puţin 50+1% din acţiuni.

Fondurile disponibile pentru măsurile lansate prin apelurile de selecție (click pe imagine pentru mărire):

Data limită de primire a proiectelor: proiectele se pot depune până la data limită de 16.10.2017, ora 16.

Locul în care se pot depune proiectele: la sediul GAL FS-TP din comuna Domnești, satul Domnești, bulevardul Al. I. Cuza, nr.4, județul Argeș, în oricare zi lucrătoare, între orele 9 și 16.

IMPORTANT! Informații detaliate cu privire la accesarea și derularea măsurilor lansate prin apelurile de selecție sunt cuprinse în Ghidurile solicitantului pentru accesarea măsurilor M6/1B/6B și M8/2B/2B, disponibile pe pagina de Internet a GAL FS-TP www.gal-tinutulposadelor.ro, la secțiunea Măsuri de finanțare.

Datele de contact la care solicitanții pot obține informații suplimentare 

-telefon: 0348.520.389, în oricare zi lucrătoare, în intervalul orar 9 – 16

-e-mail: tinutulposadelor@gmail.com

-pagină web: www.gal-tinutulposadelor.ro

IMPORTANT! La sediul GAL FS-TP sunt disponibile versiunile tipărite ale informațiilor detaliate aferente măsurilor lansate.

Apelurile de selecție au fost aprobate prin Hotărârea Consiliului Director al GAL FS-TP nr.10 din 21.08.2017.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90