930×122 CAPRA 5

dacia

Anunț uriaș despre Dacia Logan

Anunț uriaș despre Dacia Logan

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Organizatorii Salonului Auto din Paris se pregătesc pentru o nouă ediție a celui mai important eveniment auto din Europa, după o pauză de patru ani, impusă de pandemia care a anulat ediția din 2020.

Înainte de debutul noului salon, a fost publicat un top inedit al celor mai influente 10 mașini lansate la Paris. Printre ele se regăsește și prima generație Dacia Logan.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Dacia Logan a fost primul automobil creat de francezii de la Renault de la zero, după preluarea Automobile Dacia, în 1999. Sedanul produs la Mioveni a fost prezentat la ediția din 2004 a Mondial de l’Automobile, reprezentând una dintre atracțiile salonului. Acela a fost, practic, momentul în care Dacia a devenit o marcă internațională și și-a început drumul către piețele din vestul Europei, deși planurile Renault ținteau mai degrabă piețele emergente din est, din Africa și din America de Sud.

„Contrar tuturor așteptărilor, modelul a fost în egală măsură un succes în țara noastră” scriu francezii care organizează Salonul Auto din Paris. „Cu conceptul său în special economic și robustețea sa dovedită, el afișa un preț fără concurență și a contribuit la reputația bună a mărcii Dacia”, descriu organizatorii Mondial de l’Automobile, care vor găzdui și anul acesta un stand al celor de la Dacia.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

9 comentarii

  • Anghelescu Aurel spune:

    Da Dacia e o super mașină,am un Logan din 2006 și merge super bine.Acum sunt înscris prin programul rabla la achiziția unui nou Logan.Imi vine foarte greu să mă despart de vechiul Logan cred că am să plâng și eu și familia

  • Gheorghe Mihaela spune:

    Și eu am un Logan 2005 și îmi vine f greu sa ma despart de ea ca doresc o alta mașina noua și odată la programul Rabla

  • Gheorghe Mihaela spune:

    Și eu am un Logan 2005 și îmi vine f greu sa ma despart de ea ca doresc o alta mașina noua o dau la programul Rabla

  • Mihail spune:

    Da, eu avut 3 Logan, 2 din generația 1, 1din generația 2. Acum am din generația 3, full options! Este incredibil ce mașina se face la Mioveni, la acest preț! Recomand tuturor, în loc să cumpere second-hand ( că este BMW, etc) să cumpere un Logan ( sau Sandero) nou, nu va fi dezamăgit!

  • Veteranul spune:

    Am avut Logan 1.6 mpi pe care îl regret de a doua zi după ce l-am vândut. O mașină excelenta cu un motor super. S-au demodat moral, dar din punct de vedere tehnic sunt mult peste alte mărci mai titrate

  • Pompiliu spune:

    Am avut primul Logan nou A în decembrie 2004, 1,4 benzină 75 CP, fără AC, doar servodirecție. Nu am reușit să depășesc un camion pe Cheile Bicazului. Cu prima ocazie l-am vândut. Am luat apoi un Logan de 1,6 105 CP era altceva. A fost singura mașină cu motor decent pe benzină de la Logan. Acum să dau 12000 -13000 de euro pe un Logan nou cu un motor cât de cât ok nu mi se pare o afacere. Așa că m-am orientat la produsul original : Renault Megane. Fiecare cu preferințele lui.

  • regateanul spune:

    Coteț urât ca porcu’, consumă ca TATRA interbelică, te rogi de ea să plece de pe loc și îți dau toți ceilalți de pe șosea fum la nas!
    De depășit, doar căruțele, dacă n-ar fi limitate, te-ar depăși TIRurile fluierând!
    Stabilitate 0,5, orice mașină care trece pe lângă tine te destabilizează, se leagănă ca barca!
    Avantaje acum. Portbagaj mare, spațioasă în interior, motor nemuritor, merge și cu ulei de măsline cu condiția să-l schimbi la timp, piese ieftine și „găsibile” peste tot.

  • radu spune:

    Depinde numai cine este la volan. Mașini cu motoare mari care bagă viteză pe drum drept au toți fraierii. Se mai uită si masina cine e la volan. Asta se numește MESERIE

  • Mihai spune:

    Am un Logan din 2005, 1,6 MPi și sunt foarte mulțumit de ea. În București umblu cât pot de puțin, dar circul în afara Bucureștiului. Consum mixt 6,2-6,3 %. Nu am ce să-i reproșez,merge foarte bine .

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90