930X122 MAIA

Arges

ARGEȘENI EXECUTAȚI DE BĂNCI

Argeșeni executați de bănci. Potrivit datelor de ultimă oră furnizate de Banca Naţională a României, argeşenii (persoane fizice și juridice) au în momentul de faţă credite la bănci în sumă de peste 5 miliarde de lei (echivalentul a aproximativ 1,1 miliarde de euro).

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Din acest total, 3,48 de miliarde de lei reprezintă împrumuturi în moneda naţională, iar 1,52 de miliarde de lei, împrumuturi în valută.

Populaţia are la această oră contractate împrumuturi pentru consum în sumă de 1,67 de miliarde de lei, iar pentru locuinţe, de 1,25 de miliarde de lei.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Deși sunt în continuare mari, restanțele argeşenilor la plata creditelor a scăzut cu 35%, în special ca urmare a procedurilor de executare silită operate de bănci. (Foto: descriptiv)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90