SMART KIDS 930X122

argeseni

ARGEȘENII CÂȘTIGĂ MAI PUȚIN DECÂT MEDIA NAȚIONALĂ

Câştigul salarial mediu brut realizat în județul Argeș în luna octombrie a.c. a fost de 5.224 de lei, în creștere cu 143 de lei (+2,8%) față de nivelul realizărilor salariale din luna septembrie 2020, informează Direcția de Statistică Argeș.

Citiți și: Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

În luna octombrie a.c. s-a înregistrat un câştig salarial mediu net de 3.212 lei, în creștere cu 87 de lei (+2,8%) comparativ cu luna septembrie 2020.

Pe sectoare de activitate, creșterea câștigului salarial mediu net s-a înregistrat în toate sectoarele economice în proporții diferite: +3,1% în industrie și construcții; +2,4% în servicii; +1,2% în agricultură, silvicultură şi pescuit.

Citiți și: După suspendarea lui Georgescu de la Mioveni, viceprimarul scoate capul în lume

Totuși, câștigul salarial realizat în județul Argeș în luna octombrie a.c. a fost mai mic comparativ cu realizările salariale medii la nivel național atât în valoare brută (-4,2%) cât și în valoare netă (-3,9%).

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3