Donaris 930 x 122

bugetari

Bani mai mulți pentru anumiți bugetari!

Bani mai mulți pentru anumiți bugetari!

Citiți și: Pitești. Salarii mai mari pentru angajații de la Primărie și instituțiile subordonate!

Începând cu luna august, salariile de bază ale personalului plătit din fonduri publice vor fi majorate cu o pătrime din diferenţa dintre salariul de bază, prevăzut de Legea-cadru nr. 153/2017, pentru anul 2022 şi cel din luna decembrie 2021, se arată într-un proiect de OUG.

Astfel, personalul implicat în implementarea reformelor din PNRR va beneficia de majorarea salariului de bază cu până la 50%.

Citiți și: Este oficial! Acești angajați vor primi bani mai mulți

Vor beneficia de majorarea salariului de bază cu 15% datorită complexităţii muncii prestate angajaţii INS, funcționarii publici din cadrul direcțiilor regionale și județene de statistică, personalul contractual din cadrul INS şi personalul contractual din cadrul direcțiilor regionale și județene de statistică, funcţionarii publici din Ministerul Culturii, Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, precum și cei din instituțiile aflate în subordinea, coordonarea sau sub autoritatea acestora, se arată în proiectul de OUG.

Succint, începând cu luna august, salariile de bază ale personalului plătit din fonduri publice vor fi majorate cu o pătrime din diferenţa dintre salariul de bază, prevăzut de Legea-cadru nr. 153/2017, pentru anul 2022 şi cel din luna decembrie 2021.

În prezent, această majorare se aplică doar pentru angajaţii din „Sănătate şi asistenţă socială”, precum şi pentru personalul didactic de predare, personalul didactic auxiliar, personalul didactic de conducere și personalul de îndrumare și control din învățământ.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90