930 x122 grota rece

euro

ROLAST, CÂȘTIG URIAȘ DE PE URMA OBI ȘI JUMBO

Acţionarii de la Rolast au aprobat încetarea contractului de închiriere semnat cu retaile­rul de bricolaj OBI şi vânzarea proprietăţii din Pitești către grecii de la Jumbo (magazin de jucării și articole pentru copii), operaţiuni din care societatea va încasa minimum 7 milioane de euro.

Citiți și: Orașul din România cu zeci de milionari în euro. Nu este București!

Germanii de la OBI au decis anul acesta să pără­sească România, închizând cele şapte magazine pe care le deţineau în țara noastră, inclusiv pe cel din Pitești. Compania a intrat pe piaţa locală în 2008 şi a avut anul trecut vânzări de circa 37 de milioane de euro.

În urma deciziei OBI, acţionarii Rolast au aprobat încetarea contractului de închiriere semnat în 2008 contra unei penalităţi de minimum 2 milioane de euro (din cauza încetării înainte de termenul stabilit inițial) şi utilizarea banilor pentru rambursarea anticipată parţială a unui credit contractat în 2007 la Piraeus Bank. De asemenea, acţionarii Rolast au aprobat vân­zarea proprietăţii ocupate de OBI către grecii de la Jumbo, care au făcut o ofertă de 5 milioane de euro pentru ma­gazinul OBI din Piteşti, alături de spaţiile de parcare şi căile de acces, respectiv o suprafaţă de 33.400 de mp. (Foto: Așa arată acum fostul magazin OBI din Pitești)

Citiți și: A rămas fără 76.000 € după ce a fost îmbătat de 2 femei! Ce i-au promis individele

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90