NOR CURIER 930X122

dacia

CONSILIERUL LUI PONTA: „SPER CA IOHANNIS SĂ PROMOVEZE DACIA”

Chestorul Camerei Deputaților, Mircea Drăghici, a fost prezent ieri la „Ziua Renault” de la Automobile Dacia din Mioveni în calitate de consilier onorific al prim-ministrului Victor Ponta pe probleme care țin de industria auto.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Amintim că la eveniment a participat și președintele țării.

„Prezența președintelui Klaus Iohannis în Mioveni este un semnal că uzina Dacia, muncitorii și produsele fabricate în Mioveni se bucură de apreciere la cel mai înalt nivel al statului român. Sper ca Președinția României să promoveze Dacia Renault în țară și în străinătate.

Citiți și: Alertă la Dacia!

Pentru Guvernul României Dacia Renault reprezintă unul dintre cei mai importanți investitori din România, acesta fiind și motivul pentru care prima vizită oficială făcută de prim-ministrul Victor Ponta în această calitate a fost în Mioveni. Din 2012 încoace au fost realizate cele mai multe proiecte de investiții în infrastructură care deservesc Dacia. Guvernul Ponta este primul guvern din ultimul deceniu care a făcut pași importanți pentru concretizarea autostrăzii Pitești-Sibiu, segment care este prioritar și în Master Planul pe Transport al României, grație importanței sale vitale pentru menținerea competitivităţii uzinei din Argeș pe plan internațional.”, a precizat Mircea Drăghici.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90