EcoMoto 930×122

castig salarial

CREȘTERI SALARIALE ÎN ARGEȘ

Creșteri salariale în Argeș. În luna martie 2019, câștigul salarial mediu brut a fost în Argeș de 4.449 de lei. Câștigul salarial mediu net s-a ridicat la 2.728 de lei.

Citiți și: ITM anunță clar și răspicat: Sunteți obligați! Altfel, sancțiune 10.000 de lei!

Sunt informații pe care ni le comunică Direcția Județeană de Statistică, martie 2019 fiind cea mai recentă perioadă în privința căreia instituția are centralizate aceste date.

Comparativ cu luna precedentă, câștigul salarial mediu net a fost mai mare cu 72 de lei (+2,7%), iar față de martie anul trecut cu 372 de lei (+15,8%).

Citiți și: Argeș. O firmă importantă angajează!

Creșterile s-au datorat acordării de prime ocazionale (inclusiv prime trimestriale și prime anuale, al 13-lea salariu, pentru performanțe deosebite ori pentru sărbătorile de Paște), drepturi în natură şi ajutoare băneşti, sume din profitul net şi din alte fonduri (inclusiv bilete de valoare), dar și realizărilor de producție ori încasărilor mai mari (în funcţie de contracte/proiecte).

Față de media națională, câștigul salarial mediu net a fost cu circa 11-12% mai mic. În valoare brută, diferența a fost de 601 lei, iar în serie netă de 347 de lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3