Donaris 930 x 122

dacia

DACIA, DECIZIE DE 20.000.000 DE EURO!

Dacia, cea mai mare companie din România şi principalul exportator local, va lua timp de un an de zile energie de la cehii de la CEZ.
Augustin Oancea, antreprenorul care controlează Tinmar Ind, cel mai mare furnizor privat de energie, pierde astfel unul dintre clienţii importanţi din portofoliu, chiar dacă a participat la licitaţia organizată de constructorul auto.

„Începând cu data de 1 iulie furnizorul de energie electrică al grupului Renault România, principalul producător auto din România, este CEZ Vânzare”, au anunţat ieri rezentanţii CEZ Vânzare, companie care face parte din grupul CEZ România.

Citiți și: Anunțul făcut azi de Dacia dă toată lumea peste cap

Cehii alimentează cu energie circa 1,4 milioane de consumatori din regiunea Olteniei. Contractul câştigat cu francezii de la Renault prevede alimentarea uzinei Dacia şi a Centrului Tehnic Titu al Renault Technologie Roumanie.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90