Donaris 930 x 122

dacia

DACIA SANDERO III – CÂND POȚI SĂ O COMANZI ȘI CE ADUCE NOU?

7 septembrie este ziua cea mare în care vom vedea noua Dacia Sandero (III) și noua Dacia Logan, anunță presa franceză. Modelele vor fi lansate mai întâi pe piețele din vestul Europei. Cel mai probabil, acestea vor putea fi comandate și în România începând cu cea de-a doua parte a anului viitor.

Citiți și: Dacia a anunţat rezultatele vânzărilor pe 2021

Astfel, clienții români vor fi nevoiți să mai aștepte până când vor putea conduce noile generații ale mașinilor care vor intra în producție la Mioveni.

Ce aduce nou noua Dacia Sandero? Așa cum au arătat și imaginile spion, dar și randările digitale oferite de presa franceză, Dacia Sandero III va avea proporții relative similare cu cele ale generației actuale. Sunt șanse însă ca mașina să crească puțin în dimensiuni, pentru a oferi un spațiu mai generos la bord. Modelul măsoară acum 4.058 de milimetri în lungime, 1.733 milimetri în lățime și 1.518 milimetri în înălțime. Și portbagajul ar putea fi mai mare. Acum Sandero oferă 320 de litri pentru bagaje.

Citiți și: Ce profit are Dacia

Dacia Sandero III va primi o versiune simplificată a platformei CMF-B a Grupului Renault, pe care sunt construite și Renault Clio și Captur. În gamă ar putea să-și facă apariția și motorul turbo de 1,33 de litri cu 100 de cai putere, disponibil și în gama fraților francezi, dar și în gama Duster. Modelul va avea o planșă de bord complet nouă, similară cu cea pe care o știm de la Clio V.

Își va face apariția la bord și un ecran tactil nou, cu dispunere verticală, de 9,3 inci în locul celui de 7 inci. Francezii anunță un preț de pornire de 9.000 de euro pentru mașina de clasă mică. Acest lucru înseamnă că va fi cu aproximativ 700 de euro mai scumpă decât actuala generație Sandero. Sandero II pornește de la 8.290 de euro în Franța, în timp ce în România, discuțiile încep de la 7.870 de euro.

Foto: Motorsfactu.com

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441