New Profesional Consult 930 x 122

fructe

DE LA TIR-URI, LA FRUCTE ECOLOGICE! ION LAZĂR PUNE LA BĂTAIE 1.000.000 DE EURO!

Omul de afaceri argeşean Ion Lazăr, care controlează cel mai mare transportator de pe piaţa locală, vrea să investească în culturi de fructe ecologice, planurile incluzând şi o fabrică de prelucrare a acestora.

Citiți și: Accident teribil! Mai multe persoane au ajuns la spital după un impact între un microbuz și un TIR

„Vrem fructe ecologice: prune, cireşe, vişine, dar şi ciuperci de pădure. Momentan am construit platforma în care am investit aproximativ 1.000.000 de euro, iar în viitor încercăm să atragem fonduri europene şi să facem o fabrică de sortare, refrigerare şi de prelucrare a fructelor. Acum avem 25 de angajaţi şi vom ajunge spre 100.”, declară Lazăr, citat de zf.ro. Afacerile din acest domeniu se derulează printr-o firmă care deţine deja peste 200 de hectare de pădure şi 10 hectare de terenuri agricole. Pentru început compania a demarat exploatarea forestieră de salcâm, iar următoarea ţintă o reprezintă cultivarea de fructe.

Grupul Lazăr este alcătuit din şapte companii, la care Ion Lazăr este acţionar. Precizăm că anul trecut Grupul a rulat afaceri de aproximativ 94.000.000 de euro.

Citiți și: Accident lângă Pitești. Mastodont blocat în drum

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90