930×122 CAPRA 5

fructe

DE LA TIR-URI, LA FRUCTE ECOLOGICE! ION LAZĂR PUNE LA BĂTAIE 1.000.000 DE EURO!

Omul de afaceri argeşean Ion Lazăr, care controlează cel mai mare transportator de pe piaţa locală, vrea să investească în culturi de fructe ecologice, planurile incluzând şi o fabrică de prelucrare a acestora.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

„Vrem fructe ecologice: prune, cireşe, vişine, dar şi ciuperci de pădure. Momentan am construit platforma în care am investit aproximativ 1.000.000 de euro, iar în viitor încercăm să atragem fonduri europene şi să facem o fabrică de sortare, refrigerare şi de prelucrare a fructelor. Acum avem 25 de angajaţi şi vom ajunge spre 100.”, declară Lazăr, citat de zf.ro. Afacerile din acest domeniu se derulează printr-o firmă care deţine deja peste 200 de hectare de pădure şi 10 hectare de terenuri agricole. Pentru început compania a demarat exploatarea forestieră de salcâm, iar următoarea ţintă o reprezintă cultivarea de fructe.

Grupul Lazăr este alcătuit din şapte companii, la care Ion Lazăr este acţionar. Precizăm că anul trecut Grupul a rulat afaceri de aproximativ 94.000.000 de euro.

Citiți și: Un turc s-a răsturnat cu TIR-ul în Argeș. Poliția: Nu a adaptat viteza în curbă!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90