EcoMoto 930×122

hidroelectrica

DOUĂ MICROHIDROCENTRALE DIN ARGEȘ, SCOASE LA VÂNZARE

Hidroelectrica este supusă unui proces de redresare economică, în condiţiile în care la un moment dat s-a aflat în insolvenţă.

Citiți și: Cel mai mare producător de energie din România, schimbare importantă!

O măsură luată de societate este aceea de a vinde o parte dintre activele din patrimoniul său. Astfel, Hidroelectrica a lansat recent anunţul de vânzare pentru peste 30 de microhidrocentrale, două fiind din judeţul Argeş.

Este vorba de microhidrocentralele Călugăriţa, de pe Valea Argeşului, din bazinul râului Valea lui Stan, şi Frasin, din bazinul râului Dâmboviţa. Prima este scoasă la vânzare la preţul de 1.700.000 de lei plus TVA, iar cea de-a doua, la preţul de 4.600.000 de lei la care se adaugă TVA.

Citiți și: A treia cea mai mare bancă din România se vinde! Clienți afectați

Cumpărătorii vor avea obligaţia să păstreze activitatea specifică a centralelor pentru cel puțin încă cinci ani după achiziţionare. (Foto: timpuldevalcea.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90