930×122 CAPRA 5

argeș mall

IMPORTANT CARTIER DIN PITEȘTI, TRANSFORMARE URIAȘĂ

Important cartier din Pitești, transformare uriașă. O zonă importantă din cartierul piteștean Tudor Vladimirescu ar urma să fie transformată total printr-o investiție de 80 de milioane de euro. Este vorba de mall-ul pe care dezvoltatorul Prime Kapital îl va construi în zonă.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

”Proiectul va înfrumuseța peisajul urban din zonele Tudor Vladimirescu și Frații Golești, va rezolva problema istorică a infrastructurii deficitare din cauza căreia locuitorii cartierului Tudor Vladimirescu sunt izolați de restul orașului și va îmbunătăți experiența de shopping a argeșenilor prin construirea unui centru comercial modern, Argeș Mall”, transmite dezvoltatorul.

Investiția ar urma să fie realizată pe o suprafață de 13 hectare, în locul sitului industrial actual. „Compania și-a asumat reconversia unei zone industriale din inima orașului cu aspect dezolant și cu activități poluante într-un amplasament urban, modern și atractiv pentru piteșteni și argeșeni, indiferent de vârstă (…) Proiectul nostru este un pas înainte în procesul de dezvoltare a Piteștiului și va crește capacitatea de atracție și retenție a orașului pentru generațiile tinere, factor esențial în dezvoltarea pe termen lung a oricărei comunități”, potrivit sursei citate.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Odată cu viitorul mall, dezvoltatorul ar urma să construiască în zonă și o pasarelă auto și pietonală, investiție care se va ridica la 6 milioane de euro. Potrivit dezvoltatorului, odată construită, pasarela va intra în posesia municipalității gratuit, oferind siguranță locuitorilor din zonă.

”Este vorba despre o alternativă la trecerea căii ferate care separă în prezent pe cei 16.000 de locuitori din cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.

Pasarela va fluidiza traficul din zonă și le va oferi pietonilor un mod sigur de a traversa calea ferată, prin comparație cu ce se întâmplă în prezent, când, în lipsa unei infrastructuri adecvate, aceștia își riscă zilnic viața traversând la nivel cu liniile de cale ferată”, transmite dezvoltatorul.

Potrivit sursei citate, Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar important, activ în Europa Centrală și de Est, cu o prezență amplă pe piața din România, integrat pe verticală.

Echipa numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar, care îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construirea proiectelor și până la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților, conform dezvoltatorului.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90