930 x122 grota rece

investitie

Investiție profitabilă! Se întâmplă de luni!

Investiție profitabilă! Se întâmplă de luni!

Citiți și: Se dau sute de lei de la stat până la sfârșitul lunii!

Românii pot investi, începând de luni, 8 august, în titlurile de stat Tezaur, cu maturitate de un an şi dobândă anuală de 8,25%, potrivit Ministerului Finanţelor.

Titlurile de stat au valoare nominală de 1 leu şi sunt în forma dematerializată.

Citiți și: Un nou sprijin în bani de la stat!

Titlurile de stat pot fi cumpărate online între 8 şi 26 august 2022 numai de către persoanele fizice care sunt înregistrate în Spațiul Privat Virtual.

Între 8 şi 29 august 2022acestea pot fi cumpărate de la unităţile Trezoreriei Statului iar în perioada 8 – 26 august 2022 în mediul urban şi 8 – 25 august 2022 în mediul rural, prin subunităţile poştale ale C.N. Poşta Română S.A.

Conform MF, dobânda este anuală, titlurile de stat emise în cadrul Programului Tezaur sunt transferabile şi se pot răscumpăra în avans. Un investitor poate efectua una sau mai multe subscrieri în cadrul unei emisiuni.

Sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90