930×122 CAPRA 5

dacia

„La mulți ani, Dacia, și la cât mai multe și mai mari performanțe!”

Simona Bucura-Oprescu: „La mulți ani, Dacia, și la cât mai multe și mai mari performanțe!”.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

20 august este o zi de sărbătoare pentru Mioveni și pentru Argeș, afirmă deputatul PSD de Argeș Simona Bucura-Oprescu, în contextul în care în 1968, la 20 august, pe poarta uzinei de la Colibaşi ieşea primul autoturism românesc, Dacia 1100, „un eveniment aşteptat cu sufletul la gură şi un pas uriaş pentru industria României”.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

Dacia 1100 – un autoturism produs sub licenţă Renault 8 – este celebra berlină care a deschis producţia autoturismelor de serie în România, iar 20 august este o bornă importantă în istoria economiei românești.

De atunci, în 53 de ani, Uzina Dacia s-a dezvoltat continuu, ajungând astăzi un adevărat motor al competitivității Grupului Renault pe piețele internaționale și având cea mai mare contribuție la PIB-ul României și la exporturi, cu succese pe toate marile piețe din Europa și nu numai.

La mulți ani, Dacia, și la cât mai multe și mai mari performanțe!„, transmite deputatul Simona Bucura-Oprescu.

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • D. Khouri spune:

    Salutare!
    Doar Simona Bucura si Oprescu putea spune „La Multi Ani”? Altfel nu aflam de sarbatoare.
    Sa spuna PSD ul „La Multi Ani” si pentru ARO prin vocea domnilor Nicolescu si Vacaroiu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90