New Profesional Consult 930 x 122

constantin nita

oltchim

LA OLTCHIM SE ÎNCEARCĂ PLATA SALARIILOR LA ZI

La întâlnirea pe care ministrul Economiei, Constantin Niță, a avut-o ieri la Oltchim reprezentanții combinatului au adus din nou în discuție subiectul finanțării de care combinatul are nevoie urgentă.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Ministrul a fost informat că este necesară suma de 15.000.000 de euro pentru repornirea unor instalații care să crească gradul de utilizare a capacităților de producție, astfel încât să se ajungă la nivelul de rentabilitate a combinatului.

Pe de altă parte, ministrului i-a fost prezentat și planul de plată a restanțelor salariale către angajați. Intenția este aducerea plăților la zi, la această oră salariile fiind achitate cu un decalaj istoric de două luni. Amintim că la întâlnirea de ieri ministrul Economiei a anunțat că demersurile legale pe care le poate face Guvernul pentru a facilita funcționarea integrată a combinatului Oltchim cu rafinăria Arpechim Pitești sunt într-un stadiu foarte avansat.

Citiți și: Argeș. Domnule primar, e bine cu 2500 € pe lună, în timp ce oamenii câștigă 2000 de lei?

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3