New Profesional Consult 930 x 122

dacia

MUZEUL AUTOMOBILULUI DACIA, NOUTĂȚI DE ULTIMĂ ORĂ

Primăria Mioveni şi uzina Automobile Dacia au început pregătirile pentru construirea Muzeului Dacia.

Citiți și: Se întâmplă la Dacia: nu veți mai vedea așa ceva la Mioveni, e oficial

Primarul orașului, Ion Georgescu, a anunțat astăzi că muzeul va fi situat lângă Bazinul de Înot Didactic pentru Copii și Agrement din Mioveni, acolo unde va funcţiona şi un Centru de Informare Turistică. Potrivit sursei citate, lucrările vor începe în primăvara anului viitor, pe un teren al uzinei.

Evident, uzina va furniza şi exponatele: de la primul model Dacia (1100) și până la cele mai noi. 28 dintre automobilele care vor fi expuse se află deja în halele Dacia, unele fiind cumpărate de pe piaţa liberă.

Citiți și: S-a anunțat bateria auto care ține 1.000.000 de kilometri! Legătura cu Dacia

În lume există doar 13 astfel de muzee auto.

În altă ordine de idei, Ion Georgescu a mai spus că luna viitoare, august, va semna şi contractul de atribuire pentru executarea lucrărilor de construire a unui nou spital în Mioveni. Investiţia se ridică la circa 60.000.000 de euro. (Foto: Primăria Mioveni)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90