Donaris 930 x 122

mall

NOU MALL ÎN PITEŞTI, SCHIMBARE RADICALĂ ÎN TUDOR VLADIMIRESCU

Nou mall în Pitești, schimbare radicală în Tudor Vladimirescu. După cum v-am informat, un dezvoltator privat (PK Emerald SRL din București) ar urma să construiască un mall în cartierul piteștean Tudor Vladimirescu.

Citiți și: Sensul giratoriu din Craiovei nu mai costă 170.000 €, ci 127.000 €

Potrivit PUZ-ului prezentat de Primăria Piteşti, dezvoltatorul propune construirea în zonă a unui centru comercial și a unor blocuri turn de locuinţe colective (fiecare bloc va avea 16 etaje, aceste blocuri urmând să devină cele mai înalte clădiri locuite din Pitești) şi sistematizarea aferentă acestor funcţiuni. Viitorul mall va schimba radical zona.

Din punct de vedere al vecinătaţilor, terenul pe care va fi construit mall-ul are următoarele delimitări:

Citiți și: Trafic de coșmar în sensurile giratorii de la Kaufland Nord și fostul Cinema Lumina

-vecinătate la nord-est – zona de locuinţe și funcţiuni complementare.

-vecinătate la sud-est – sediul societății Metabet CF SA.

-vecinătate la sud-vest – Societatea Naţională a Căilor Ferate Române din Piteşti (SNCFR).

-vecinătate la nord-vest – strada Târgul din Vale.

Lucrările anexe de infrastructură propuse a fi realizate pentru buna funcționare a obiectivului (precizate în PUZ) sunt următoarele:

-un pasaj rutier și pietonal superior/peste calea ferată, care să asigure legătura dintre bulevardul Republicii şi strada Târgul din Vale prin incinta centrului comercial.

-un sens giratoriu pe strada Târgul din Vale, pentru a facilita accesul spre centrul comercial şi spre pasaj.

Pasajul, care va avea trei rampe de acces, va fi destinat accesului autovehiculelor şi al pietonilor spre mall şi dinspre mall către centrul Piteştiului prin bulevardul Republicii:

-cu urcare unidirecţională prin rampă de acces de 5 metri lăţime, racordată la prima bandă a bulevardului Republicii, și cu un trotuar pietonal de 1,50 de metri.

-cu coborâre unidirecţională prin rampă de acces de 5 metri lăţime, racordată la prima bandă a bulevardului Republicii, şi cu un trotuar pietonal de 1,50 de metri.

-cu urcare şi coborâre (bidirecţionale) pe rampa care se va racorda în incinta mall-ului, cu lăţime de 7,80 de metri, şi cu trotuare pietonale pe fiecare extremitate, de 1,50 de metri lăţime.

Trotuarele vor fi prevăzute cu parapeţi metalici. Sub stratul de asfalt turnat vor fi amplasate ţevi pentru protecţia cablurilor electrice.

Suprafaţa necesară pentru construirea mall-ului și a celorlalte funcțiuni este de 131.827 de mp (13,2 hectare).

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441