Donaris 930 x 122

concedieri

O BANCĂ ANUNȚĂ CONCEDIERI MASIVE. ARE SUCURSALĂ ȘI ÎN PITEȘTI

O bancă anunță concedieri masive. Are sucursală și în Pitești. First Bank (fosta Piraeus Bank), care are sucursală și în Pitești (foto interior), ar urma să comaseze sau să închidă 40 de sucursale și să concedieze 379 de angajați (aproape 30% din totalul salariaților).

Citiți și: ,,Urmează scumpiri în lanț și concedieri în masă”

„La acest moment, am comunicat sindicatului şi echipei interne estimările noastre referitoare la reorganizarea reţelei de sucursale şi la numărul potenţial de angajaţi afectaţi. Plănuim să închidem şi/sau comasăm un număr de 40 de sucursale. Estimăm că vor fi afectaţi 379 de angajaţi.

Dorim să subliniem faptul că aceste cifre reprezintă estimări, iar la sfârşitul perioadei legale de negocieri vom anunţa decizia finală şi noua configuraţie a reţelei de sucursale”, precizează reprezentanţi ai First Bank pentru Mediafax.

Citiți și: Guvernul anunță ziua în care încep oficial concedierile!

Măsurile fac parte din planul de redinamizare a băncii, plan care prevede și accelerarea procesului de digitalizare şi regândirea proceselor interne pentru a sprijini integrarea noilor tehnologii.

Amintim că schimbarea de nume a avut loc după ce Piraeus Bank România (banca “mamă” este Piraeus Bank din Grecia) a fost preluată de fondul de investiții J.C. Flowers (din Statele Unite ale Americii) și de BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90