NOR CURIER 930X122

castiguri salariale

OFICIAL: CELE MAI MARI ȘI MAI MICI CÂȘTIGURI SALARIALE

Direcția Județeană de Statistică Argeș a dat astăzi publicității situația câștigurilor salariale în România în noiembrie 2017. Este cea mai recentă lună în privința căreia statisticienii au aceste informații centralizate.

Citiți și: Argeș. Mai multe nunți, dar și divorțuri

Potrivit sursei citate, în noiembrie anul trecut câştigul salarial mediu nominal brut a fost de 3.430 de lei, cu 3,1% mai mare decât în octombrie 2017.

Câştigul salarial mediu nominal net s-a ridicat la 2.464 de lei, și el în creştere faţă de luna precedentă, cu 72 de lei (+3%), și cu 13,4% comparativ cu noiembrie 2016.

Citiți și: Vești proaste despre salariile argeșenilor!

Valorile cele mai mari ale câştigului salarial mediu nominal net s-au înregistrat în activităţile de servicii în tehnologia informaţiei (inclusiv activităţi de servicii informatice) – 6.157 de lei, iar cele mai mici, în hoteluri şi restaurante – 1409 lei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90