930 x122 grota rece

dacia

Oficial Renault: Dacia nu va deveni electrică mai devreme de 2026 – 2028

Oficial Renault: Dacia nu va deveni electrică mai devreme de 2026 – 2028

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

Dacia nu va fi electrică înainte de 2026 – 2028, potrivit lui Philippe Brunet, senior vicepreședinte al Renault, responsabil pentru propulsii cu combustie și electrice, care a explicat într-o întâlnire cu mai mulți jurnaliști din România, Bulgaria și Italia care este strategia grupului Renault în privința electrificării mărcii Dacia.

Costurile bateriilor și al celorlalte componente vor ține marca Dacia departe de tehnologia propulsiei electrice, în următorii ani, însă noile reglementări europene vor forța compania franceză să transforme și Dacia în marcă electrică, până la final, după cum a explicat Phillippe Brunet, senior vicepreședinte al Renault.

Citiți și: Anunțul zilei de la șeful Dacia!

Dacia nu va fi electrică în următorii cinci ani”, a spus oficialul Renault, citat de Profit.ro, care a explicat că va trebui ca prețul bateriilor să coboare sub 100 de dolari pe kWh, pentru ca acestea să devină accesibile pentru o mașină Dacia.

Modelul Spring este într-o situație diferită, metoda prin care Renault a reușit să ajungă la un preț scăzut fiind direct legată de relația cu China, însă oficialul Renault a lăsat să se înțeleagă că această situație nu se va mai repeta.

Mai multe amănunte: AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3