New Profesional Consult 930 x 122

dacia

MIRCEA_DRAGHICI_SEDIUL_PSD_ARGES_2

PARTENERIATUL DE LA MIOVENI, APROAPE DE SEMNARE

Deputatul PSD Mircea Drăghici, în calitatea sa de consilier onorific al prim-ministrului Victor Ponta pe probleme care țin de industria auto, anunță că imediat ce va fi agreat de toate părțile acordul de parteneriat dintre Grupul Școlar Industrial Construcții de Mașini Mioveni și Grupul Dacia-Renault se va semna în deschiderea unei ședințe de Guvern, la Palatul Victoria.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

“Dezvoltarea unui consorțiu de învățământ profesional și tehnic specializat pe platforma de la Dacia, prin acordul dintre Grupul Școlar Industrial Construcții de Mașini Mioveni și Grupul Dacia Renault, reprezintă un demers extrem de important, atât pentru viitorul profesional al elevilor din învățământul tehnic, cât și pentru angajator, respectiv pentru compania Dacia. Avantajele implementării acestui tip de învățământ dual, în care tinerii vor putea face practică în cadrul uzinelor de la Dacia, sunt multiple: locuri de muncă sigure pentru tineri, angajați bine pregătiți și implicit beneficii economice la nivel micro și macro.

În funcție de celeritatea cu care părțile vor cădea de acord asupra termenilor acordului de parteneriat, acesta ar putea să fie semnat chiar și la debutul ședinței de Guvern de săptămâna viitoare sau în perioada imediat următoare.”, precizează Mircea Drăghici.

Citiți și: Cifrele de la Dacia care spun tot!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90