930×122 CAPRA 5

10

PREȚUL GAZELOR PENTRU POPULAȚIE VA SCĂDEA SPECTACULOS

Preţul gazelor se va reduce pe 1 iulie 2016 cu până la 10%, datorită evoluţiei internaţionale a tarifelor, a declarat astăzi, la conferinţa Mediafax Talks about Energy, preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Niculae Havrileţ.

Citiți și: Anunț de ultim moment: prețurile acestor alimente au fost decise

„Pe moment, aşa cum a evoluat consumul în România, este suficientă producţia de gaze din intern. Pentru perioada de iarnă, însă, noi am estimat ca din punct de vedere al siguranţei să stabilim un minimum de 3% care să fie importat pentru consumatorii casnici.

Preţul gazului la nivel internaţional a început să scadă, fiind legat de preţul ţiţeiului, ceea ce ne face să credem că anul viitor o să ne întâlnim pe piaţă cu preţuri mult mai mici decât cele care sunt în acest moment. Estimăm că pe 1 iulie 2016 preţul gazului, deci ne referim doar la preţul gazului din cadrul facturii, nu şi la celelalte preţuri asociate, poate să scadă cu până la 10%.”, a afirmat Havrileţ. (Sursa: http://www.mediafax.ro/, titlu, editare și foto: http://epitesti.ro/)

Citiți și: Alertă pentru fanii McDonald’s!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90