Donaris 930 x 122

dacia

PRIMELE ÎNMATRICULĂRI ALE MAŞINILOR ELECTRICE DACIA SPRING

Planul celor de la Renault este ca în martie să înceapă primele înmatriculări de Spring, prin intermediul firmelor de car sharing, alături de preluarea comenzilor pentru clienţii de retail, iar în septembrie 2021 să fie livrate primele maşini către persoane fizice, alături de versiunea cargo de transport marfă.

Citiți și: Dacia a inițiat o rechemare pentru noua generație Sandero

Compania de car sharing Spark ar putea fi primul operator care să aibă în parcul auto maşini electrice Dacia Spring, aceştia fiind deja în discuţii cu Grupul Renault.

„Spark este un client pentru Renault. Ei au deja în flota lor maşini Renault ZOE în Bucureşti şi discutăm un parteneriat şi pentru Dacia Spring. Noi le-am prezentat maşina şi sperăm să le vedem în flota lor anul viitor“, a spus Mihai Bordeanu, directorul de marketing la nivel global pentru marca Dacia în cadrul conferinţei AutoPro Trends.

Citiți și: Dacia lansează un nou model!

Spark Technologies UAB, compania lituaniană care oferă un serviciu de tip car-sharing pentru închiriere de maşini electrice prin intermediul unei aplicaţii mobile, urmează să adauge noi autovehicule în parcul auto local, ca urmare a parteneriatului încheiat cu Renault România pentru achiziţia a 400 de maşini electrice Renault ZOE.

 

Donaris 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Marin spune:

    CÂT COSTĂ?!? M-am plictisit de publicitatea asta ieftină Renault. Spune nene cât costă să știu și eu.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441