930×122 CAPRA 5

casa

SE DAU BANI DE LA STAT

Se dau bani de la stat. Cine îi ia?

Citiți și: Exclusiv/Argeș: Descoperirea terifiantă din casă care l-a făcut să sune speriat la 112

Astăzi a fost lansat programul „Casa Verde” pentru persoanele juridice. Spre deosebire de programul pentru persoanele fizice care a dus la cozi interminabile la Agenţia de Mediu Piteşti, programul pentru firme şi instituţii a fost lipsit de incidente.

Persoanele juridice pot beneficia de finanţare pentru instalarea, înlocuirea sau completarea sistemelor de încălzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabilă. Perioada de depunere a dosarelor este 17 octombrie – 14 noiembrie 2016.

Citiți și: Incendiu de proporții în comuna Arefu: Pompierii intervin pentru a stinge flăcările

Finanţarea nu poate depăşi două milioane de lei pentru instituţiile publice, respectiv 500.000 de lei pentru unităţile de cult.

Finanţarea va acoperi proiecte de instalare a sistemelor care utilizează energie solară şi energie geotermală, la fel ca în cazul persoanelor fizice, dar şi sisteme care folosesc drept combustibil gaz de fermentare a deşeurilor, a nămolurilor din instalaţiile de epurare a apelor uzate, biogaz sau centrale termice pe baza de resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3