930×122 CAPRA 5

casa

SE DAU BANI DE LA STAT

Se dau bani de la stat. Cine îi ia?

Citiți și: Argeș. Incendiu puternic la o casă

Astăzi a fost lansat programul „Casa Verde” pentru persoanele juridice. Spre deosebire de programul pentru persoanele fizice care a dus la cozi interminabile la Agenţia de Mediu Piteşti, programul pentru firme şi instituţii a fost lipsit de incidente.

Persoanele juridice pot beneficia de finanţare pentru instalarea, înlocuirea sau completarea sistemelor de încălzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabilă. Perioada de depunere a dosarelor este 17 octombrie – 14 noiembrie 2016.

Citiți și: Argeș. Pompieri puși pe drumuri degeaba!

Finanţarea nu poate depăşi două milioane de lei pentru instituţiile publice, respectiv 500.000 de lei pentru unităţile de cult.

Finanţarea va acoperi proiecte de instalare a sistemelor care utilizează energie solară şi energie geotermală, la fel ca în cazul persoanelor fizice, dar şi sisteme care folosesc drept combustibil gaz de fermentare a deşeurilor, a nămolurilor din instalaţiile de epurare a apelor uzate, biogaz sau centrale termice pe baza de resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA