New Profesional Consult 930 x 122

casa

SE DAU BANI DE LA STAT

Se dau bani de la stat. Cine îi ia?

Citiți și: Noi excepții de la certificatul verde, adoptate astăzi

Astăzi a fost lansat programul „Casa Verde” pentru persoanele juridice. Spre deosebire de programul pentru persoanele fizice care a dus la cozi interminabile la Agenţia de Mediu Piteşti, programul pentru firme şi instituţii a fost lipsit de incidente.

Persoanele juridice pot beneficia de finanţare pentru instalarea, înlocuirea sau completarea sistemelor de încălzire clasice cu cele care folosesc energie verde, regenerabilă. Perioada de depunere a dosarelor este 17 octombrie – 14 noiembrie 2016.

Citiți și: Amenzi grele pentru firmele care folosesc case de marcat neconforme

Finanţarea nu poate depăşi două milioane de lei pentru instituţiile publice, respectiv 500.000 de lei pentru unităţile de cult.

Finanţarea va acoperi proiecte de instalare a sistemelor care utilizează energie solară şi energie geotermală, la fel ca în cazul persoanelor fizice, dar şi sisteme care folosesc drept combustibil gaz de fermentare a deşeurilor, a nămolurilor din instalaţiile de epurare a apelor uzate, biogaz sau centrale termice pe baza de resturi şi deşeuri vegetale, agricole, forestiere, silvice.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441