SMART KIDS 930X122

constantin

SUCCES PENTRU DANIEL CONSTANTIN: LEGEA IRIGAŢIILOR A FOST ADOPTATĂ

Camera Deputaţilor a adoptat astăzi, în calitate de for decizional, Legea irigaţiilor, prin care se alocă peste un miliard de euro în perioada 2016-2020 pentru reabilitarea sistemului naţional de irigaţii. Proiectul a fost adoptat cu 307 pentru şi un singur vot împotrivă.

Citiți și: Restaurantele vor da GRATIS această băutură!

Prin proiectul legislativ se suplimentează cu 995 numărul angajaţilor Agenţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare şi se introduce pentru prima dată plata unui abonament pentru zona de irigare şi de desecare pentru reducerea costurilor. De asemenea, este reglementat şi regimul de proprietate.

„Agricultura românească a devenit unul din principalele sectoare economice. Prin votul pe care l-aţi dat astăzi, daţi şansa ca agricultura să îşi consolideze această poziţie, motiv pentru care vreau să mulţumesc în primul rând coaliţiei de guvernare, partidelor care susţin coaliţia de guvernare, Comisiei de agricultură care a lucrat foarte mult la acest proiect de lege şi chiar dacă a fost respins acum două săptămâni, vreau să mulţumesc şi colegilor de la PNL-PDL pentru faptul că şi-au dat seama, în al 12-lea ceas, cât de importantă este această lege.

Citiți și: Noi facilități importante pentru elevi!

Vreau să salut fermierii care sunt de astăzi de dimineaţă la balcoane, să le mulţumesc pentru faptul că au aşteptat, dar după spusele lor, aşteptarea a meritat. A fost scurtă în raport cu cei 25 de ani în care au aşteptat degeaba. Alocăm prin acest proiect de lege un buget multianual, care începe în 2016 şi se finalizează în 2020, de 1,15 miliarde de euro. Începând cu anul 2016, alocăm suma de 145 de milioane de euro”, a afirmat ministrul Agriculturii, deputatul de Piteşti Daniel Constantin, copreşedinte ALDE.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA